Sale

Telersvereniging Fossa Eugenia

Dings Aardbeien en Brookberries zijn lid van telersvereniging
Fossa Eugenia U.A. Verkoop vindt plaats via Fossa Eugenia bv.

Fossa Eugenia is een groep groentetelers uit de euregio Venlo. Samen met onze telers en ketenpartners leveren wij via korte kanalen en zonder onnodige handelingen tussendoor, elke dag een compleet assortiment duurzame verse, veilige en gezonde groente, kruiden en aardbeien. Wij telen marktgericht, innovatief en spelen in op de eisen ten aanzien van duurzaamheid, voedselveiligheid en kwaliteit. Een formule die zowel klanten als telers aanspreekt. Niet voor niets ook dat de groep nog steeds groeit: in aantal telers, productieareaal en assortiment.

Meer info Fossa Eugenia

Door de huidige schaalgrootte en de organisatie van vier teeltbedrijven kunnen hun handelspartners optimaal bedient worden van een vers, gezond en een lekker product.

De diverse rassen aardbeien worden geleverd aan een grote verscheidenheid van afnemers, zoals: groente-speciaalzaken, bakkerijen, groothandelsmarkten en supermarktketens in Nederland,
Duitsland, Engeland, Frankrijk, Scandinavie, Finland Midden-Oosten en Japan. Om ook de plaatselijke consument te verwennen met superverse, gezonde en lekkere aardbeien staat er bij Dings Aardbeien ook een zelfbedienings automaat: Het ‘Dings Aardbeien Huuske’!